Zijn we niet te vroeg?

Voorheen stond op deze pagina de volledige tekst vant het boekje “Zijn we niet te vroeg?” van de firma AST en geschreven door Hugo van Duijn, dierenarts.
Helaas is de toestemming die ik van ASTfarma had gekregen voor het delen van de tekst ingetrokken. Naar verwachting komt de volledige tekst op termijn beschikbaar op de site van Dechra, welke ASTfarma heeft overgenomen.
Tot die tijd kunt u de tekst nog wel lezen op de site van afscheid van een huisdier (klik hier) of u kunt het boekje gratis ophalen bij uw dierenarts.
Heeft uw dierenarts het boekje niet? Stuur dan een mail naar info@dieren-rust.nl met uw adres zodat ik het tegen €3,50 verzendkosten (voor België €5,-) naar u toe kan sturen. (Dit geldt niet in de vakantieperiode van 12-7 t/m 11-8-2024.)

Voor wie is dit boekje?

“Met dit boekje hebben we getracht overpeinzingen en gedachtes bij het wel of niet afscheid nemen van uw huisdier naar voren te laten komen. Een hulpmiddel ook om tot een voor dier en mens wijs en verantwoord besluit te komen.”
De inhoud van het boekje bevat: Overdenkingen over het in laten slapen van het dier dat al enige tijd aan “het laatste hoofdstuk” bezig is.