Afspraak maken

Als u de beslissing heeft genomen dat het tijd is om afscheid te nemen van uw huisdier dan wilt u dat ook op de zachtst mogelijke manier. Gewoon thuis. Eigen mand, eigen geuren, eigen geluiden. Met de huisgenoten erbij die belangrijk zijn. Op dat moment staat dierenarts van Asselt voor jullie klaar. U kunt hiervoor een visite aanvragen door middel van de groene knoppen onderaan deze pagina. Wat er na de aanvraag gebeurt leest u op deze pagina.

Omdat ik u niet ken vraag ik u om het formulier in te vullen door te klikken op de knop “Invullen formulier” zodat ik weet wie u bent en wie uw huisdier is. Er wordt ook gevraagd naar uw eigen dierenarts zodat die op de hoogte kan worden gebracht.

Daarna kunt u op de tweede knop klikken (“visite aanvragen”) en een datum en tijd uitzoeken die past bij uw agenda. U krijgt dan te zien op welke momenten ik in elk geval beschikbaar ben. Als u wilt afspreken op een avond of in het weekend of op een tijdstip die niet in de online agenda staat, dan kunt u mailen, appen of bellen. Er is veel mogelijk maar dat is niet altijd zichtbaar in de online agenda omdat die extra momenten per dag wisselen. Voor spoedvisites en visites in het weekend gelden andere tarieven. Als u liever met iemand spreekt kunt u ook bellen met 06-22 604 611. Op de momenten dat het druk is kan ik niet altijd meteen opnemen. Spreek dan iets in op de voicemail of stuur een WhatsApp-bericht zodat ik u kan terugbellen.