Afspraak maken

DierenRust is gesloten van 12 juli tot en met 11 augustus 2024.

Voor deze periode worden geen afspraken gemaakt en ik ben dan telefonisch niet bereikbaar.

Kijk hier voor meer informatie.

In het kort: Voor het maken van een afspraak moet u twee dingen doen. Een datum/tijd kiezen en het aanvraag-formulier invullen. U vindt de knoppen hiervoor onderaan deze pagina.
Wilt u meer informatie dan leest u de hele pagina.

Als u de beslissing heeft genomen dat het tijd is om afscheid te nemen van uw huisdier dan wilt u dat ook op de zachtst mogelijke manier. Gewoon thuis. Eigen mand, eigen geuren, eigen geluiden. Met de huisgenoten erbij die belangrijk zijn. Op dat moment staat dierenarts Jacqueline van Asselt voor jullie klaar. U kunt hiervoor (als u in het bezoekgebied woont) een visite aanvragen door middel van de groene knoppen onderaan deze pagina. Wat er na de aanvraag gebeurt leest u op deze pagina

Allereerst zult u een datum moeten kiezen. U doet dit door onderaan de pagina op de knop  “Visite aanvragen”  te klikken en een datum en tijd uit te zoeken die past bij uw agenda. U krijgt hier te zien op welke momenten ik in elk geval beschikbaar ben. Als u wilt afspreken voor vandaag, in het weekend of op een tijdstip die niet in de online agenda staat, dan kunt u mailen, appen of bellen. Er is vrij veel mogelijk maar dat is niet altijd zichtbaar in de online agenda omdat die extra momenten per dag wisselen. 
Voor spoedvisites en visites in het weekend gelden andere tarieven.

Omdat ik u niet ken vraag ik u om het aanvraagformulier in te vullen door te klikken op de knop “Formulier invullen” zodat ik weet wie u bent en wie uw huisdier is. Er wordt ook gevraagd naar uw eigen dierenarts zodat die op de hoogte kan worden gebracht. Tevens kunt u uw wensen aangeven voor na mijn bezoek.

Indien u een afspraak wilt maken voor een euthanasie van een agressieve hond die lichamelijk verder gezond is dan zult u eerst een beoordeling moeten laten doen door een gedragstherapeut. Deze kan bekijken of het gedrag behandelbaar is of dat euthanasie voor mens en dier de beste oplossing is. De beoordelaar kan rechtstreeks contact met mij opnemen over de resultaten van dit onderzoek. Kijk voor meer informatie op de site van HondenPlusAgressie.