Afspraak maken
In het kort: Voor het maken van een afspraak moet u twee dingen doen. Het formulier invullen en een datum/tijd kiezen. U vindt de knoppen hiervoor onderaan deze pagina. Wilt u meer informatie dan leest u de hele pagina.

Als u de beslissing heeft genomen dat het tijd is om afscheid te nemen van uw huisdier dan wilt u dat ook op de zachtst mogelijke manier. Gewoon thuis. Eigen mand, eigen geuren, eigen geluiden. Met de huisgenoten erbij die belangrijk zijn. Op dat moment staat dierenarts Jacqueline van Asselt voor jullie klaar. U kunt hiervoor een visite aanvragen door middel van de groene knoppen onderaan deze pagina. Wat er na de aanvraag gebeurt leest u op deze pagina.

Omdat ik u niet ken vraag ik u om het aanvraagformulier in te vullen door te klikken op de knop “Formulier invullen” zodat ik weet wie u bent en wie uw huisdier is. Er wordt ook gevraagd naar uw eigen dierenarts zodat die op de hoogte kan worden gebracht. Tevens kunt u uw wensen aangeven voor na mijn bezoek.

Daarna kunt u op de tweede knop klikken (“Visite aanvragen“) en een datum en tijd uitzoeken die past bij uw agenda. U krijgt dan te zien op welke momenten ik in elk geval beschikbaar ben. Als u wilt afspreken voor vandaag, op een avond of in het weekend of op een tijdstip die niet in de online agenda staat, dan kunt u mailen, appen of bellen. Er is veel mogelijk maar dat is niet altijd zichtbaar in de online agenda omdat die extra momenten per dag wisselen. Voor spoedvisites en visites in het weekend gelden andere tarieven.

Als u liever met iemand spreekt kunt u ook bellen 
met 06-22 604 611. Op de momenten dat het druk is kan ik niet altijd meteen opnemen. Spreek dan iets in op de voicemail of stuur een WhatsApp-bericht zodat ik u kan terugbellen.