Arhomani

Dieren zijn erg gericht op geuren. Dit kunnen we gebruiken om ze in een goede stemming te brengen als het moment daar is.  Advies: gebruik hiervoor Arhomani Openness spray.
Als ik bij u kom voor het afscheid van uw huisdier neem ik op uw verzoek een flesje Openness mee. U kunt dit aangeven op het aanvraagformulier.

Aromatherapie bestaat al sinds mensheugenis en staat de laatste jaren enorm in de belangstelling. Arhomani onderscheidt zich door op wetenschappelijke basis synergieën van essentiële oliën samen te stellen die een positieve en ondersteunende invloed hebben op de emoties en het gedrag van dieren. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het samenvoegen van verschillende essentiële oliën samen in een synergie, significant betere resultaten geeft dan het werken met 1 enkele geur.
Arhomani’s 100% natuurlijke etherische oliën zijn E.O.B.B.D. (Essential Oil Botanically and Biochemically Defined) gegarandeerd en zonder pesticiden. De etherische oliën zijn in speciale flesjes verpakt om ze optimaal te bewaren zodat ze hun kracht behouden.

OPENNESS

Arhomani beveelt deze synergie aan tegen het verdriet van een dier na het verlies van een metgezel of hun baasje. Deze synergie kan ook de baasjes helpen bij het verlies van hun huisdier. Het bevat onder andere Zilverspar, Lavendel, Wierook en Jasmijn.

Hoe gebruikt u Arhomani Openness bij u thuis?

  • Arhomani spray kan rechtstreeks in de ruimte verstoven worden, maar ook op een stukje stof of in de mand
  • Gebruik per keer 2-3 verstuivingen
  • Zeer snelle doeltreffendheid

Advies voor gebruikers:

  • voor extern gebruik
  • vermijd contact met huid of vacht
  • buiten het bereik van kinderen en dieren houden.

Kijk voor meer informatie op de site van Arhomani.
Een sprayflacon van 30ml kost €20,-